Periodieke liftkeuring: kosten en vergelijkende offerte

Elke anderhalf jaar is een liftkeuring wettelijk verplicht om de veiligheid van liften te waarborgen. Liftservice Den Haag is een onafhankelijk onderhoudsbedrijf dat objectieve liftkeuringen uitvoert. Is uw liftinstallatie onlangs afgekeurd of zegt uw huidige liftonderhoudspartij dat bepaalde reparaties noodzakelijk zijn? Ook voor een second opinion kunt u bij ons terecht.

Ongelukken en stilstand voorkomen

Met een periodieke liftkeuring voorkomt u hoge kosten door dure reparaties, maar ook ongelukken en negatieve publiciteit. Bovendien verhoedt u dat de lift onnodig stil staat en dat zullen de liftgebruikers zeker waarderen. Liftservice Den Haag is een onafhankelijk lift bedrijf dat objectieve liftkeuringen uitvoert, en dat tegen lage kosten! Wij keuren enkel en alleen op basis van de wettelijke eisen die in het Warenwet besluit liften genoemd worden.

 

Liftkeuring kosten

Bent u benieuwd naar de liftkeuring kosten die Liftservice Den Haag bij haar klanten in rekening brengt? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vergelijkende offerte aan.

Advies nodig?

Share This