Liftonderhoud 2.0

REVOLUTIONAIR ONDERHOUD MET DE COMPLEET NIEUWE, INTELLIGENTE EN ALTIJD VERBONDEN DIENSTEN

Met onze intelligente Liftservice 2.0 Services kunnen wij nog beter voorspellen, onderhouden en actie ondernemen voordat een storing ontstaat. Voor u betekent dit verbeterde veiligheid, volledige transparantie en zekerheid, want mocht er iets gebeuren dan zijn wij al op de hoogte.

Gebruikmakend van de laatste technologiën, zijn onze liften verbonden met de cloud. Hierdoor zijn onze monteurs altijd op de hoogte van de status van de lift. Het resultaat? Minder storingen, snellere reparaties en meer zekerheid.

Liften werken 24/7, net als wij. Als er een probleem ontstaat, vertellen intelligente sensoren ons wat het probleem veroorzaakt en hoe urgent het is. Door constant te monitoren, kunnen wij snel reageren als een storing dreigt te ontstaan.

Hoe werkt Liftservice 2.0 Services?

Onderdelen, geïnstalleerd in uw lift, verzamelen informatie over de lift zoals prestaties, gebruik en mogelijke storingen. De installatie zendt alle informatie real-time naar de Cloud, waar de analyse plaatsvindt. 

Alle data uit de lift wordt verwerkt door een geavanceerd analyse systeem. Als het systeem detecteert dat onderhoud nodig is, wordt dit bij een monteur gemeld. Afhankelijk van hoe kritiek het probleem is word ook onze service desk geinformeerd.

Wij melden alle acties die wij doen zodat u volledig op de hoogte bent en u makkelijker plannen en budget vrij maken voor de toekomst.

Is uw lift klaar voor de toekomst?

 

Onze liftexperts kunnen u er alles over vertellen.

Share This