Meer dan 60 jaar ervaring en kennis op het gebied van lifttechniek

Liftservice Den Haag is al meer dan 60 jaar thuis in alle merken liften en altijd in de buurt met de juiste kennis en onderdelen. U bent bij ons aan het juiste adres voor goed onderhoud, betaalbare reparaties, duurzame oplossingen en onze monteurs zijn altijd in de buurt

Vandaag de dag verzorgt Liftservice Den Haag het onderhoud en beheer van alle merken liften. Dit doen wij voor onder meer V.v.E.’s, woningcorporaties, kantooreigenaren, hotels en vele andere opdrachtgevers. Ongeacht het liftmerk, opdrachtgever of omstandigheden: snelheid, flexibiliteit, maatwerk en prijsbewustzijn staan altijd centraal.

De naar schatting 100.000 liften in Nederland worden dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. De lift is daarmee één van de meest gebruikte transportmiddelen. Logisch dat alles dan goed moet werken, in alle omstandigheden en op elk moment. Het is daarom ontzettend belangrijk om uw liftinstallatie goed te onderhouden. Door uw lift periodiek te laten onderhouden worden (grootschalige) reparaties voorkomen. Liftservice Den Haag biedt drie diensten aan: Onderhoud, Reparatie en Modernisering.

Liftservice Den Haag BV

Liftservice Den Haag is in 1956 begonnen met het onderhouden van liften en hijswerktuigen. Natuurlijk hebben we sindsdien niet stil gezeten. Onze service desk is tegenwoordig uitgerust met de meest moderne apparatuur. Onze monteurs beschikken over uitstekende kennis en oplossend vermogen en met meer dan 60 jaar aan ervaring en kennis op het gebied van lifttechniek kunnen wij u naast kwaliteit, produktkennis en service, bedienen van zeer korte responstijden. Wij zijn 24 uur per dag gedurende 7 dagen per week optimaal bereikbaar voor het repareren van liften.

 

Advies nodig?

Share This