Is het tijd voor modernisering?

Een lift kan levenslang mee en hoort altijd te werken! Goed onderhoud en van tijd tot tijd vervangen van componenten is voldoende om uw lift betrouwbaar te laten functioneren. Heeft u een lift die qua comfort, technische staat, veiligheid en uitstraling te wensen overlaat? Is uw lift storingsgevoelig en helpen kleine reparaties niet meer? Kies dan voor een vakkundige modernisering van de verouderde lift.

Wij gebruiken vrij op de markt verkrijgbare en vrij uitwisselbare componenten en onderdelen. U bent hierdoor nooit meer afhankelijk van specifieke merkproducten of fabrikanten en u bent in het vervolg goedkoper uit qua onderhoud en vervangingen.

Veel oudere liften voldoen niet meer aan de huidige veiligheidseisen. Door te moderniseren verbetert u de veiligheid en zorgt u dat deze aan de huidige eisen voldoet.

Na modernisering, voldoet de lift weer aan de wensen van deze tijd en wordt de levensduur van uw lift verlengd. Modernisering verbetert de prestaties van uw lift en verkleint de kans op storingen. 

 

Verbeter de veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties van uw lift met onze moderniseringspakketten!

 

BESTURING

Door het vervanging van de besturing verbetert u de veiligheid, betrouwbaarheid en het comfort van uw lift.

 

AANDRIJVING

Van alle onderdelen van uw lift moet de aandrijving het zwaarste werk verrichten. Vervanging van een versleten en verouderde machine is belangrijk voor het behoud van een veilig en comfortabel liftgebruik.

LIFTCABINE

Vaak zijn de mechanische systemen van uw lift nog wel in goede staat, maar is het interieur van de liftcabine versleten en verouderd. Met onze moderniseringsoplossingen kunt u de liftcabine in een nieuw jasje steken met een reeks moderne en duurzame designopties en accessoires.

LIFTDEUREN

Uw lift uitrusten met een binnendeur kan de veiligheid verbeteren, maar kan de lift ook zwaarder en minder ruimtelijk maken. Onze lichtgewicht automatische deuren bieden maximale ruimte in de liftcabine en zorgen voor een soepele, geruisloze werking.

U bent geïnteresseerd in modernisering van uw lift maar heeft nog geen idee wat de mogelijkheden kunnen zijn? Dat kunnen wij ons goed voorstellen want de mogelijkheden zijn groot. Neem contact met ons op voor een afspraak zodat we gezamelijk kunnen kijken wat het beste bij uw past.

Share This