Snelle en betrouwbare liftmonteur van Liftservice Den Haag

Als er een lift kapot is, hangen er al gauw ontevreden bewoners aan de lijn of komt uw bedrijfszekerheid in het geding. Het is zaak om zo snel mogelijk een goede liftmonteur te laten komen. De liftmonteurs van Liftservice Den Haag zijn echte lift specialisten die bekend staan om hun groot oplossend vermogen en hun servicegerichte instelling.

Liftservice Den Haag

De lift monteurs van Liftservice Den Haag kunnen alle veelvoorkomende werkzaamheden aan uw liftinstallatie uitvoeren. Voor zowel kleine als grote reparaties zijn ze snel ter plaatse. Onze liftmonteurs draaien hun hand niet om voor het vervangen en repareren van liftbesturingen, tractiekabels, drukknoppanelen, liftmachines en -motoren, alle Arbo gerelateerde keuringspunten of spreek luister verbindingen.

 

Snel een liftmonteur gezocht?

Als zelfstandig merkonafhankelijk bedrijf kan Liftservice Den Haag zich volledig concentreren op kwaliteit en de service van onze liftmonteurs. We hebben een dekkend service netwerk en onze service desk is 24 uur per dag bereikbaar. Ook in het weekend. 

Advies nodig?

Share This