Sluit een lift service contract af bij Liftservice Den Haag

Liften hebben onderhoud nodig en moeten regelmatig gecontroleerd en geconditioneerd worden. Sluit daarom een lift service contract af bij Liftservice Den Haag en de veiligheid en bedrijfszekerheid komt nooit in het geding. Met meer dan 60 jaar ervaring beschikken wij over de knowhow en de mogelijkheden om dit specialistische werk te verrichten.

2 verschillende lift service contracten

Bij ons kunt u een lift service contract afsluiten, onafhankelijk van het type lift. Wij zijn in staat om allerlei soorten liften van verschillende fabrikanten goed te onderhouden. We bieden u 2 verschillende overeenkomsten aan:

  • Een eenvoudig lift service contract.
  • Een uitgebreidere liften service.

Met een eenvoudig lift service contract komt onze service monteur liften minimaal 4 keer per jaar bij u langs om uw liftinstallatie te na te kijken. De uitgebreidere overeenkomst omvat minstens 6 onderhoudsbeurten per jaar. Sluit u bij ons een uitgebreide overeenkomst af, dan voeren we kleine reparatie’s kosteloos uit. Ook de benodigde onderdelen worden dan vergoed.

 

24/7 storingsdienst inbegrepen

Bij beide lift service contracten is een 24/7 storingsdienst inbegrepen. De maximale respons tijd bij storingen is 24 uur en als u een uitgebreid contract afsluit zelfs maar 8 uur. Bij opsluitingen zijn onze monteurs natuurlijk sneller ter plaatse: binnen 2 uur.

Advies nodig?

Share This