Onderhoud en service aan Otis liften

Otis is de grootste fabrikant van liften, roltrappen en rolpaden ter wereld. Grote kans dat uw appartementencomplex, hotel, winkelcentrum of kantoorgebouw voorzien is van Otis liften. Bent u gebouwenbeheerder en zoekt u een liftonderhoudsbedrijf voor uw Otis liftinstallatie? Denk dan eens aan Liftservice Den Haag. Want wij hebben al meer dan 60 jaar ervaring in onderhoud en service aan Otis liftinstallaties.

Otis liften: comfortabel en betrouwbaar

Otis werd in 1853 opgericht door een van de eerste liftbouwers Elisha Otis. Het Amerikaanse bedrijf is uitgegroeid tot marktleider ophet gebied van liften en ander personentransport. Van geavanceerde liftsystemen voor wolkenkrabbers tot een eenvoudige lift voor een appartementencomplex van twee verdiepingen, Otis liften zijn veilig, betrouwbaar en uiterst stil en comfortabel.

 

Onderhoud en service liftinstallatie

Bij Liftservice Den Haag heeft u de mogelijkheid om een service overeenkomst af te sluiten voor uw Otis liften. Bij ons heeft u de keuze uit 2 soorten onderhoudscontracten:

  • Eenvoudig onderhoudscontract.
  • Uitgebreide service overeenkomst.

Met een eenvoudig onderhoudscontract heeft u recht op minimaal 4 onderhoudsbeurten per jaar. De uitgebreide service overeenkomst omvat minimaal 6 onderhoudsbeurten van uw Otis liften.

 

24/7 storingsdienst inbegrepen bij onderhoudscontract

Bij zowel de eenvoudige als de uitgebreidere service overeenkomst is een storingsdienst inbegrepen. Zijn uw Otis liften defect, dan kunt u onze service desk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken. Onze gespecialiseerde liftmonteurs zijn binnen 24 uur ter plaatse. Sluit u een uitgebreid service contract af, dan zijn ze er binnen 8 uur. Bij opsluitingen hoeft u nooit langer dan 2 uur te wachten!

Advies nodig?

Share This