Onderhoud en service aan liftinstallaties van Thyssen Krupp Liften

Zoekt u een liftonderhoudsbedrijf in de regio Den Haag voor het onderhoud aan uw Thyssen Krupp liften, dan bent u bij Liftservice De Haag aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met de reparatie, het onderhoud en de renovatie van alle typen liften van ieder fabricaat.

Thyssen Krupp Liften

Thyssen Krupp levert en installeert nieuwbouw liften in de hele wereld. Deze VCA gecertificeerde lift fabrikant ontwikkelt energiezuinige liftinstallaties die worden aangedreven door een elektromotor. Voor het onderhoud en de renovatie of modernisering van Thyssen Krupp liften kunt u terecht bij Liftservice De Haag.

 

Onderhoud en service

Liftservice Den Haag biedt u een tweetal voordelige service overeenkomsten voor uw Thyssen Krupp liften. U kunt kiezen uit de volgende 2 soorten onderhoudscontracten:

  • Eenvoudig onderhoudscontract Thyssen Krupp liften.
  • Uitgebreidere service overeenkomst.

Sluit u een eenvoudig onderhoudscontract af, dan komen wij tenminste 4 keer per jaar langs voor een onderhoudsbeurt van uw Thyssen Krupp liften. De uitgebreide service overeenkomst omvat minimaal 6 onderhoudsbeurten.

 

Onderhoudscontracten inclusief 24/7 storingsdienst

Of u nu kiest voor een eenvoudig of uitgebreid onderhoudscontract, bij beide kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. Is een van uw Thyssen Krupp liften kapot, dan komen wij die binnen 24 uur repareren. Sluit u een uitgebreid service contract af, dan zijn we er zelfs binnen 8 uur. Bij opsluitingen zijn we natuurlijk snel ter plaatse en is de responstijd nooit langer dan 2 uur! U kunt onze service desk 24 uur per dag bereiken, niet alleen op werkdagen, maar ook in het weekend en op feestdagen.

Advies nodig?

Share This