VVE beheer Den Haag

VVE beheer in Den Haag betekent vaak ook zorg voor liftinstallaties. Beheert u appartementencomplexen in Den Haag en is uw VVE op zoek naar een nieuw liftonderhoudsbedrijf, vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Liftservice Den Haag. Onze ervaren en gediplomeerde onderhoudsmonteurs zijn thuis in elk type lift van welk merk dan ook!

VVE beheer in Den Haag

In verband met de veiligheid hebben de liften in de gebouwen die u beheert onderhoud nodig. Daarom moet u als VVE beheerder uw liften op regelmatige tijden laten controleren en conditioneren. Liftservice Den Haag heeft de kennis en de middelen in huis om dit specialistenwerk te verrichten. Wij werken graag samen met VVE beheerders in Den Haag op het gebied van:

  • Deskundig advies over de staat van de liftinstallaties.
  • Service en onderhoud van de liften in hun gebouwen.
  • Liftkeuringen conform de regels van het Warenwet besluit

Servicecontracten onderhoud liftinstallatie

Wij bieden VVE beheerders in Den Haag eenvoudige of meer uitgebreide service overeenkomsten, net wat u nodig heeft. Onze servicecontracten omvatten verscheidene onderhoudsbeurten per jaar. Ook kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. De service desk is 24 uur per dag bereikbaar, en dat 7 dagen per week. Met een maximale responstijd van 8 uur, kunnen de bewoners van de flat die u beheert snel weer gebruik maken van de lift. Bij opsluitingen zijn we binnen 2 uur ter plaatse.

Wanneer een vergelijkende offerte wenst of vakkundig advies over VVE beheer, neem dan contact op met Liftservice Den Haag.

Advies nodig?

Share This