Onderhoud en service aan Kone liften

Zoekt u een lift bedrijf in de omgeving van Den Haag voor onderhoud aan Kone liften, dan bent u bij Liftservice De Haag aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren en renoveren van alle typen liften van ieder merk.

Kone liften

Kone is wereldwijd een van de grootste producenten van liften. Het Finse bedrijf werd al in 1910 opgericht. Kone staat bekend om zijn duurzame en milieuvriendelijk liften. In veel appartementencomplexen zijn deze energiezuinige én comfortabele liften geïnstalleerd. Maar ook hotels, winkelcentra, warenhuizen en medische instellingen hebben vaak Kone liften. Liftservice Den Haag kan alle liften van verschillende types en fabrikanten onderhouden. Ook voor het onderhoud aan Kone liften kunt u bij ons terecht.

 

Onderhoud en service

Bij Liftservice Den Haag kunt u een service overeenkomst afsluiten voor uw Kone liften. U kunt kiezen uit 2 soorten onderhoudscontracten:

  • Eenvoudig onderhoudscontract Kone liften.
  • Uitgebreidere service overeenkomst.

Sluit u een eenvoudig onderhoudscontract met ons af, dan komen wij minimaal 4 keer per jaar langs voor een onderhoudsbeurt. De uitgebreide service overeenkomst omvat minimaal 6 onderhoudsbeurten van uw Kone liften.

 

24/7 storingsdienst inbegrepen in onderhoudscontract

Bij beide service overeenkomsten kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. Is een van uw Kone liften kapot, dan zijn wij binnen 24 uur ter plaatse en met de uitgebreide service overeenkomst zelfs binnen 8 uur. Bij opsluitingen is de responstijd nooit langer dan 2 uur! U kunt onze service desk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken.

Advies nodig?

Share This