Onderhoud en service aan Schindler liften

Heeft u Schindler liften laten installeren in uw appartementencomplex of kantoorgebouw en bent u op zoek naar een liftonderhoudsbedrijf in de regio? Liftservice Den Haag heeft al meer dan 60 jaar ervaring in onderhoud en service aan Schindler liftinstallaties.

Schindler Liften

Het Zwitserse Schindler werd in 1874 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste liftfabrikanten in Europa. Het hoofdkantoor van Schindler in Nederland bevindt zich in Den Haag. De onderhoudsmonteurs van Liftservice Den Haag zijn goed bekend met alle typen liften van welke fabrikant dan ook. Zij hebben ook ruime ervaring met het onderhouden, repareren en moderniseren van Schindler liften.

 

Onderhoud en service

Liftservice Den Haag biedt u de mogelijkheid om een service overeenkomst af te sluiten voor uw Schindler liften. Bij ons heeft u de keuze uit 2 soorten onderhoudscontracten:

  • Eenvoudig onderhoudscontract.
  • Uitgebreide service overeenkomst.

Met een eenvoudig onderhoudscontract komen wij minimaal 4 per jaar langs voor een onderhoudsbeurt van uw Schindler liften. De uitgebreide service overeenkomst omvat minimaal 6 onderhoudsbeurten per jaar.

 

Onderhoudscontract inclusief 24/7 storingsdienst

Bij beide service overeenkomsten is een storingsdienst inbegrepen. Zijn uw Schindler liften defect, dan kunt u onze hulp 7 dagen per week, 24 uur per dag inschakelen. De reguliere responstijd van onze storingsdienst is maximaal 24 uur. Sluit u een uitgebreid service contract af dan zijn de service monteurs binnen 8 uur ter plaatse. Bij opsluitingen hoeft u nooit langer dan 2 uur op ons te wachten!

Advies nodig?

Share This